Bloggen

aspen är här

maj 21, 2019 § 0 kommentarer

Tänk att jag i min villfarelse trodde att Aspen bara låg i Colorado. Fel, fel, fel, för nu ligger den i drivor kring gård och stuva. I luften yr det i mängd och det ser i stort sett ut som att det är dags att ta itu med snöröjningen igen. Spänn fast en skrapa på någon robust gammal cykel och skicka ut den där Daniel H. från miljöpartiet för han lär vara en riktig jävel på att organisera just snöröjning och är påtagligt ofta ute och cyklar.
En och annan individ glad i nyttjande av narkotikapulver står kanske med glasartad blick och stirrar ut mot landskapet och tror att de dött och kommit till droghimlen. Gratis snö i drivor och så mycket i luften att man bara behöver andas för att ta del av näsgodiset. Tro vad ni vill men ni lär bara nysa eller i värsta fall råka ut för en allergichock.
Det är i alla fall äntligen varmt och känns riktigt sommarhärligt och för mig som blind så är det som värst en liten kittling i skinnet när aspdunet rör vid min kind. Kanske väl hårt att tala om asppest bara därför att det blommar så det ryker om det och hellre asppest än asbest under alla omständigheter.
Det är skönt att våren eller möjligen sommaren är här och att det är så vet man med säkerhet eftersom det är VM i ishockey på tv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>