Bloggen

Olika syn

november 18, 2008 § 0 kommentarer

Häromdagen sa en ung vän till mig att han tyckte att det var meningslöst att stanna kvar i sängen då hans flickvän stigit upp och gått till sitt arbete. Det tyckte jag var vackert sagt och log lite vemodigt åt hans uttalande men så slocknade mitt leende när jag kom på mig själv med att tycka precis tvärtom. Det är fullständigt omöjligt att kliva ur sängen då min sambo klivit ur för då kan jag äntligen bre ut mig och kan dessutom andas och låta hur jag vill. Undrar vid vilken ålder man går ifrån erotik och romantik till bekvämlighet och lugn, skrämmande.

Tandkrämstuben brukar i förhållanden vara ett klassiskt trätoämne då den ene eller den andre glömmer eller struntar i att skruva på korken. Vissa tillverkare har visat sin goda vilja och gör sitt för kärnfamiljens bevarande genom att ha en flikkork istället för skruvkorken och minimerar därmed problemet. Det jag också lagt märke till är att när jag uppmärksammat att tandkrämen börjar ta slut så finns det oftast tandpasta kvar i tuben till minst en vecka till. Tänk om det vore lika bra med plånboken eller kontot att det alltid räcker ett bra tag längre än vad en första beräkning visar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>