Bloggen

Efter farsdag..

november 10, 2008 § 0 kommentarer

Igår var det farsdag och jag är inte bitter! Några stora överraskningar bjöd dock inte dagen på men två skraplotter och en kanelbulle får nog ändå räknas som ett fall framåt. Nog är det väl härligt ändå vad lite hot kan åstadkomma. Några kramar fick jag också och dagen var fin och gick i kärlekens tecken men tydligen inte i Israel.

Nu var det inte de vanliga judiska, arabiska eller palestinska kombattanterna det handlade om på nyheterna utan två rivaliserande grupper av kristna munkar. Blodvite uppstod och i hockey hade det obönhörligen gett 10 minuter i utvisningsbåset men vad som gäller i klostervärlden vid dylika situationer vet jag inte. Polisen tillkallades och ordningen återställdes men vad bråket handlade om sades inte i inslaget. Kanske gällde upploppet frågan om vilka som var bäst polare med fridsamhetens apostel Jesus.

Det har nu konstaterats att det inte är farligt eller skadligt på något sätt för bäbisar att dricka bröstmjölk när kvinnan druckit alkohol. Det ifrågasattes däremot starkt om en påstruken mamma var särskilt lämplig som förälder så krökandet gick fetbort ändå.
Nu ska jag skrapa mina lotter för kanelbullen har jag redan ätit upp och med lite flyt så har mina änglar fixat till så deras älskade far får 25 tusen kronor i 25 år och då blir det jäklar i min lilla låda party. Fortsättning följer…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>