Bloggen

ett ljus i mörkret

november 23, 2020 § 0 kommentarer

Törstar du som jag efter någon eller något som kan leda oss ur den bistra situation vi befinner oss i?

Jag tror mig ha funnit den ledfyr som kan vara vår räddning så läs vidare så kan även du återfå din framtidstro.

Statsministern gör nog sitt yttersta för att svetsa ihop befolkningen och att inge kampvilja men låter i min smak lite för mycket som en sträng farsa. Jag behöver något vassare då jag har en tendens att få återfall till den tonårsrebell jag en gång var när någon pekar med hela armen och låter sträng på rösten. Patetiskt för en gammal gubbstrutt det vet jag men det är bara på utsidan jag vuxit upp och mognat.

Att jag inte heller känner tilltro till de senaste restriktionerna gör situationen än mer prekär och jag efterlyser mer välriktade mediciner för vårt land än de som nu tar död på vissa branscher.

Den frälsare jag förordar kan med sitt blotta namn ge både hopp och en framtidstro och det är idag en bristvara hos mången medborgare och näringsidkare.

Vad sägs om att vi lägger vår tilltro till mannen på ”Ekot” som enligt min mening kan lyfta oss till en helt ny nivå av framtidshopp.

Jag talar självklart om nyhetsuppläsaren och radiomannen, ”Folke Waxin.”

”Folke Waxin!”

Medge att ni redan efter att ha läst hans namn en enda gång redan känner mer förtröstan om framtiden och efter att en andra gång ha insupit hans välklingande namn mentalt stiger mot nya höjder du inte upplevt under hela detta erbarmliga år.

I en tid då statsministern och Tegnell åker berg och dalbana i opinionen så kan Folke Waxin bli vår nya ledstjärna och en sann landsfader även om han låter mer seriös än som en glädjespruta.

”Folke Waxin, ett ljus i mörkret!”

”Mot ett folkets vaccin med Folke Waxin!”

Jag har full förståelse om ni nu vill fira denna nya framtidstro tillsammans med era vänner men gör det utomhus. Inget kramande, håll avstånd och högst åtta åt gången för kom ihåg.

”Att tro är att icke veta!”

Det är i alla fall vad jag tror!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>