Besvikelser

oktober 4, 2008 § 0 kommentarer

Det känns som om allting jag gör just nu möts av motgångar och jag blir ständigt besviken på tillvaron. Glad i hågen kastar jag mig personligen eller tillsammans med mina bandkamrater in i nya djärva projekt och det är ibland så många bollar i luften att det svindlar för mina ack så blinda ögon, men ibland är det som förgjort att ro saker och ting iland. Orsaken till alla dessa projekt är att skapa möjligheter och även att tillfredställa den kreativa ådran så det går liksom inte att låta bli trots att det allt som oftast leder till besvikelser. Just nu är jag alltså i besvikelsens djupa grop och tycker att livet är rätt motigt och att det mesta jag presterar är dåligt. Jag skall nu till Finland en vecka med Mr. Coil och med en, om än en bra sådan, vikarie på trummor, något jag aldrig uppskattar eftersom jag tycker att bandet underpresterar.

Jobbet med den nya mörkershowen med synliga går stadigt framåt men den föreställning som nu växer fram liknar mycket lite den jag tänkt mig och det gör att mitt engagemang är i ständigt sjunkande. Den manspillan den nya showen orsakat bandet är magnifik och vi har gått från ett 8 mannaband till 5 och ännu har vi inte sett slutet.

Jag har ännu inte fått några positiva besked om det manus till bok som jag skickat ut till några förlag men det kan vara så att förläggarna förlagt manuset.

Synliga har även detta år skickat in låtar till melodifestivalen men i år verkar även de mest positiva av bandets medlemmar ha låg tilltro till våra chanser.

Det finns mer som tynger ner mig i svarta gropen men jag ska inte tråka ut er med fler detaljer för jag inser att kaoset i mitt känsloliv är en västanfläkt jämfört med det elände som just nu drabbar världen på den plats där det gör som mest ont, i plånboken. Det har kallats för en banksunami och andra innovativa tidningsuttryck och världen har med spänning följt den amerikanska inrikespolitiken. Nu blev det till slut på samma sätt där som tidigare här och på andra platser att staten går in och räddar upp situationen med enorma summor. Det finns en ny lag som bör skrivas in i samma bok som Murphys lag, nämligen klantarsel lagen. Den bör lyda något åt det här hållet. ”Ska du bli ett klantarsel, se då till att bli ett stort klantarsel.” Om du eller jag ställer till det som cheferna på alla dessa företag och finansinstitut har gjort så skulle vi få en sådan spark i baken så vi inte skulle kunna sitta på eviga tider annat än i fängelse men dessa gossar har garanterat kvar sina gyllene fallskärmar och deras företag räddas från konkurs och hålls om ryggen tills de åter blir vinstmaskiner i stor skala. Nu är jag faktiskt inte så naiv så att jag tror att det finns någon rättvisa och orättvisorna är faktiskt större än så här eftersom det varje dag finns människor som svälter ihjäl. När jag tänker närmare på saken så borde jag nog skämmas som sitter här och gnäller när det finns så mycket som är krokigt på vår arma planet men av någon anledning blir jag inte gladare av den tanken. Jag borde kanske starta en blogg där jag bara skriver glada och uppmuntrande inlägg som hjälper läsarna att samla kraft, suga i sig positivitet, känna kärlek och värme och få hjälp med att få en tilltro till framtiden och livet. Egentligen är jag lite för sur för att klara detta just nu men jag ska ändå göra ett försök för det sägs att det man osjälviskt ger till andra kommer förr eller senare tillbaka till avsändaren. Därför kära läsare, en stor, varm och hjärtligt innerlig kram på dig, för det är du värd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>