Angående farsdag

oktober 31, 2008 § 0 kommentarer

Det här inlägget kan läsas av vem som helst men är riktat till mina barn då den 9: e november rycker allt närmare med allt vad det förpliktigar för denna min avkomma. Jag skulle varmt uppskatta om ni använder er fantasi och ert starka intellekt inför detta brännheta datum och inte låter er luras till förhastade och kanske rent felaktiga beslut beträffande den present jag nog bör få om den kommande julen skall vara till belåtenhet för er.

Som varande er far har jag ert välbefinnande i främsta rummet och är därför nu så tydlig som det är mänskligt möjligt. Jag vill inte, jag upprepar inte ha 2 par boxershorts, skrynkelfria skjortor eller en sidenslips från Dressman på farsdag. Ni av mina barn som jag känner till har nu uppnått den formidabla åldern av 18 och 19 år och har även till viss mån börjat tjäna egna pengar och dessa faktorer gör att jag förväntar mig stordåd från ert håll detta år. Om ni nu mot förmodan inte anser er ha råd med eller inte kan komma på någon lämplig farsdagspresent åt mig så föreslår jag att ni anammar samma metod ni nyttjat tidigare år och låtsas glömma bort dagen i fråga. Jag lovar att inte tjura eller visa olämpligt starka känsloyttringar, någon av era kamrater skulle ju kunna vara i närheten och se det hela, utan helt enkelt ta det som en man, en oälskad far och helt utan bitterhet i mitt hjärta se det inträffade som en besparing till jul.
Min generositet och kärlek till er kära barn har inte varit något skådebröd utan äkta vara och till kaffet den 9: e november förväntar jag mig därför en rejält tilltagen tillbakakaka.

Kram från pappa och kom ihåg att tomten ser och hör allt och är visserligen ålderstigen men glömmer ingenting.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>